top of page

 ONZE MISSIE 

Reeds enkele jaren zijn wij aan het werk bij een onderneming die sport tracht toegankelijk te maken aan de hand van sportmateriaal aan democratische prijzen. We zijn overtuigd van het principe dat álle sporten toegankelijk zouden moeten zijn voor iedereen. Maar om dit mogelijk te maken heb je uiteraard meer nodig dan sportmateriaal.

In België wint de golfsport erg aan populariteit. De Vlaamse Vereniging voor Golf en heel wat golfclubs namen de voorbije jaren initiatieven om de golfsport toegankelijk te maken. Bovendien hebben onze Belgische golfsterren de laatste jaren voor de nodige dosis rock 'n roll gezorgd. We willen hier graag aan meewerken en iedereen de kans geven om deze fantastische sport te ontdekken. Beats of Golf wil golf hét imago geven waardoor de sport aantrekkelijk wordt voor het grote publiek en een concept lanceren dat toegankelijk is voor iedereen!

 ONZE VISIE 

In een wereld die steeds vluchtiger en meer hectisch wordt, staat het optimaliseren van vrije tijd centraal. Het creëren van unieke belevenissen wint meer en meer aan belang. Wij willen de beleving van de golfsport heruitvinden. Golf mag best wat hipper en trendy worden voor het grote publiek.

 

Een totaalconcept (sport + event) zal ervoor zorgen dat de beleving verder gaat dan puur het sportieve. Niet enkel de sporter staat centraal maar ook zijn entourage. Na de sport kwam vroeger de ontspanning, wij willen beiden combineren!

 

Naast de beleving kan golf een sport worden die voor jong en oud toegankelijk is in elk opzicht (prijs, materiaal, kledij, locatie, tijd …). Wie zin heeft om de sport te ontdekken moet zonder drempels zijn eerste balletje kunnen slaan.

 ONZE WAARDEN 

Dynamisch

 

We willen in de eerste plaats mensen aanzetten tot sport. Dit willen we doen door zelf sport te beoefenen en dit ook uit te stralen. Daarnaast willen we een dynamische onderneming zijn (beweeglijk). Bestaande gewoontes in twijfel trekken en verbeteren, inspelen op trends, innoveren, ...

 

Verantwoordelijk

 

We ondernemen steeds met zin voor verantwoordelijkheid en dit op alle domeinen. We hebben een duidelijke visie voor ogen en bouwen deze stapsgewijs uit. We zorgen ervoor dat bij elke nieuwe stap voorwaarts, steeds terug naar onze vorige positie kunnen treden.

 

Sociaal

 

Het succes van de beleving ligt voor een groot deel in de sociale interactie. We willen mensen samenbrengen en het echte sociale leven ondersteunen. Likes, shares, … gebeuren niet digitaal maar op het terrein.

 

We streven ernaar om ons te omringen met mensen die deze drie waarden met ons delen. Ze vormen de basis van ons project en ze zijn de rode draad in ons netwerk.

bottom of page