Uw golf studio, meer dan 150 000 golfcourses, altijd beschikbaar!

  •  Beste prijs en een uitstekende kwaliteit

  • Maatwerk en ervaring (wij bekijken de locatie en maken een voorstel op maat)

  • Snel geleverd en geplaatst (ook tijdens lock down)

  • Alle producten werden uitvoerig getest en vergeleken 

Geniet thuis van écht golfen

Eindelijk kunnen we weer genieten van onze favoriete sport! We waren allemaal hongerig naar het groene gras na de lock down periode door COVID 19. Het team van Beats of Golf wil er graag voor zorgen dat jij in de toekomst je favoriete sport niet meer "on hold" hoeft te zetten. Regen, koude of COVID 19? No worries, dankzij onze home golf studio's geniet jij altijd van je favoriete sport. 

Een "home golf installatie" hoeft niet duur te zijn! De startprijs voor een volledige installatie ligt op 3598 EUR (Mat, net en simulator).

 

Heb jij thuis een ruimte van 3m op 4m (en 3m hoog)? Goed nieuws, dan heb je voldoende ruimte om thuis op de mooiste terreinen ter wereld te golfen!

Welke ruimte hebt u nodig?

Om thuis te kunnen genieten van golf heb je niet veel ruimte nodig. Dankzij de nieuwste simulatoren golf je thuis op een ruimte van 3m op 4m (en 3m hoog).

 

Je leest het goed, op 12 vierkante meter installeren wij een golf studio die voldoet aan al jouw wensen. Let op, om vlot te kunnen swingen met een driver adviseren wij een hoogte van 3 meter. 

Ben je niet zeker of jouw ruimte voldoet aan de specificaties? Wij komen graag een kijkje nemen!

Over welk budget praten we?

Om thuis te kunnen golfen heb je naast jouw golfmateriaal twee zaken nodig: een mat en een net. Wil je graag je bal zien vliegen dankzij een van onze simulatoren? Dan kost een basis golf studio 3598 Euro.

Bent u op zoek naar een echte golf ervaring met een projectie zoals in bovenstaande video? Geen probleem, wij hebben de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan in het bouwen van golf studio's (Beats of Golf Antwerpen, Th Guest (Knokke), ...)

Een golf studio met projectie (op maat gebouwd) vereist een budget van 8 000 tot 15 000 Euro afhankelijk van de simulator waar u voor kiest. 

Wij beseffen dat het geen makkelijke keuze is, daarom hebben wij alle informatie samengevat op één pagina:

Meer info?

Heb je zin om meer te weten te komen over onze producten of heb je nog bijkomende vragen? 

 

Contacteer ons

- via onderstaand formulier

- via mail: info@beatsofgolf.com

- via telefoon: +32485398873

 

Wij helpen je graag verder!

 

Onze producten kunnen ook getest worden op locatie:

Beats of Golf (Noorderlaan 53, Antwerpen)

Specifieke vragen?
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon