Hoe kies ik een Home Golf installatie?

1. Welke ruimte heb je nodig om een installatie te kunnen plaatsen?

Indoor golf kan je thuis op een ruimte van 3 meter breed en 4 meter diep. We raden een plafondhoogte aan van 3m om met een driver te kunnen slaan. Een lagere plafondhoogte kan uiteraard als je zelf niet groot bent of enkel met je ijzers wil trainen. 🏌️‍♂️

2. De keuze van je opvangnet

Wij hebben in ons aanbod gekozen voor de netten van the net return. Deze netten vangen de bal op en laten deze ook opnieuw terugkeren. The Net Return biedt twee types: het Home net en het Pro net. Het verschil tussen beiden zit men enkel in de grootte:

net angle.jpg

HOME

  • Hoogte: 214 cm

  • Breedte: 214 cm

  • Diepte: 110 cm

  • Gewicht: 18 kg

PRO

  • Hoogte: 232 cm

  • Breedte: 244 cm

  • Diepte: 110 cm

  • Gewicht: 14 kg

Zoals je kan zien is het PRO net iets breder en hoger. Dit biedt een extra comfort en veiligheid tijdens het slaan. Beide netten zijn verkrijgbaar met zijnetten (side barriers). Deze zijnetten zorgen ervoor dat de ballen die je "shankt" opgevangen worden en geen schade aanrichten. 😊

Een golfnet hoeft niet duur te zijn! Bij Decathlon vind je voor 60 Euro reeds een practice net. Het verschil in prijs zit in de kwaliteit van de gebruikte materialen (duurzaamheid net). Kies dus een net dat bij de intensiteit van je gebruik past!

3. Ga voor een kwalitatieve mat want je gaat vaak spelen 😊

In onze webshop bieden we twee matten aan: golfmat QUATTRO en de PRO TURF. 

De pro turf heeft een standaard afmeting van 2 op 3 meter. Deze mat is ideaal voor het gebruik van de netten van The Net Return. De bal kan dankzij de lengte van de mat (3m) terug tot bij de speler rollen. De mat is relatief hard wat voor startende spelers niet ideaal is als je nog vaak met je club in de mat slaagt.

Pro_Turf_-_Taylor_Pro_250kShield_d9124ee

De Quattro is het paradepaardje van de driving range matten. Hij heeft zijn naam niet gestolen, de vier lagen zorgen voor een goede schokabsorptie waardoor de impact op je gewrichten beperkt is. Deze vierkante mat heeft een grootte van 1,5m op 1,5m.​

4377A28D-1C6A-4B9D-890C-B1EFCE76B0C4.JPG

Om te kunnen profiteren van alle voordelen van de  Quattro golfmat in combinatie met de netten van The Net Return (o.a. het terugrollen van de bal) integreren wij de quattro golfmat in een grotere kunstgras mat:

Dankzij deze afwerking op maat kan je de ruimte waar jij thuis of op kantoor wil golfen volledig op maat laten inrichten. Deze birdie golfmat wordt op maat uitgesneden (alle vormen en afmetingen zijn dus mogelijk).

4. Skytrak Golfsimulator

De makkelijkste beslissing die je moet nemen! 😊

 

Vandaag is er geen betere prijs/kwaliteit simulator op de markt dan Skytrak. De accuraatheid van de Skytrak hebben we zelf getest met tal van andere, veel duurdere, simulatoren (Foresight, Trackman). Skytrak levert met dit toestal een huzarenstukje! 

Het programma van Skytrak kan je downloaden voor zowel Apple als Android. Je krijgt gratis toegang tot de driving range. Voor extra games en features moet je een fee betalen. 

Wil je graag echte terreinen spelen? Dit kan uiteraard ook met de Skytrak! Hiervoor heb je een kwalitatieve PC en een Software packet nodig (meer info hierover kan je vrijblijvend via ons krijgen).

 

Beats of Golf gebruikt zelf The Golf Club 2019 en kunnen zo meer dan 150 000 terreinen wereldwijd spelen! Pebble beach is onze dagelijkse middagpauze 😊

5. Ga voor de ultieme experience (Scherm of projectie?)

Het programma van Skytrak kan je makkelijk op je PC, tablet of zelfs smartphone draaien. Je hoeft hier dus geen extra investering voor te maken. 

Wil je jouw Home Golf uitrusten met de ultieme experience, kies dan voor een projector en projectiescherm. Zowel het Home als Pro net van The Net Return kan uitgebreid worden met een projectiescherm. 

The Net Return heeft ook een derde net uitgebracht waarin de projector en het scherm volledig geïntegreerd zijn: de Simulator Series:

Beats of Golf is dé referentie in België voor de installatie van Home Golf systemen. Heb je nog verdere vragen (kwaliteit pc, projector, ...)? Aarzel niet ons te contacteren via mail (info@beatsofgolf.com) of telefoon (+32485398873). 

Logo Beats of Golf, start to golf, golf simulator, starten me golfen, simulator, the net return, golfcoach

BVBA BEATS OF GOLF SHOP

Leo Baekelandstraat 31

2650 Edegem

België

AXA IBAN BE96 7512 0891 5105

BTW BE 0684.569.976

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Onze partners:

download (3).png