Decathlon Golf Pop-up opent op 6 augustus zijn deuren in Brussel-City!


 

Wij melden jullie met veel plezier dat Decathlon een golf pop-up zal openen in Brussel.

In het kader van huurprijs-onderhandelingen voor Brussels City hebben wij van onze partner AG Real Estate een leegstand pand van 39m² op het gelijkvloers ter beschikking gekregen boven onze bestaande winkel. Een ideale opportuniteit om sport verder toegankelijk te maken in onze hoofdstad!

 

POP-UP

 

Wij hebben beslist om deze beperkte ruimte niet enkel als communicatiekanaal te gebruiken, doch ook deze ruimte effectief te exploiteren. Een pop-up concept lijkt ons ideaal om gedurende een korte periode een unieke sportieve beleving te schenken én visibiliteit te creëren voor de bestaande winkel.

 

GOLF

 

Om onze filosofie “sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen” kracht bij te zetten hebben we ervoor gekozen golf aan te bieden op 39m². We zijn er van overtuigd dat deze sport in de hoofdstad een enorm potentieel heeft. We hebben de sleutels van het gebouw maandag 30 juli ontvangen en starten deze week met de opbouw. We hebben als doelstelling de pop-up te openen op maandag 6 augustus!

 

PARTNERSHIP

 

Deze pop-up wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met Beats of Golf (start-up van twee Decathlonners, Luk De Meester en Christophe Pape).

Decathlon en Beats of Golf bieden een 100% op maat geselecteerd Inesis golf-aanbod, alsook een golfervaring via een simulator. Alle producten kunnen dus ter plaatse getest worden.

Wij willen graag 100% transparant zijn over deze samenwerking en daarom delen we onze samenwerkingsovereenkomst voor deze pop-up graag met jullie :

 

Beats of Golf

 

Een start-up die het leven zag eind 2017. Twee Decathlonners (Luk De Meester: communicatiedirecteur en Christophe Pape commercieel directeur golf) hebben deze BVBA opgestart met als doel de golfsport in België verder toegankelijk te maken. Beats of Golf focust zich voornamelijk op het creëren van een unieke digitale golfervaring. Via een golfsimulator kunnen we op een zeer beperkte ruimte een echte golfervaring schenken.

meer info via www.beatsofgolf.com

Logo Beats of Golf, start to golf, golf simulator, starten me golfen, simulator, the net return, golfcoach

BVBA BEATS OF GOLF SHOP

Leo Baekelandstraat 31

2650 Edegem

België

AXA IBAN BE96 7512 0891 5105

BTW BE 0684.569.976

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Onze partners:

download (3).png