Teasing Belgian Knockout

Op 11 en 12 Mei hebben we samen met PietersProductions, een evenementenbureau mede-opgericht door Thomas Pieters, organisator van de Belgian Knockout  en Golf Vlaanderen een event georganiseerd op de Groenplaats in Antwerpen. Onze mobiele driving range werd gehuurd ter promotie van het tornooi dat deel uitmaakt van de European Tour. Meer info over de huur van onze driving range vind je HIER

Forum For the Future (Jp gray)

Jp Gray zocht voor het Forum For the Future een partner die op een leuke manier de aandacht kon trekken van de bezoekers. We hebben hun stand aangekleed met onze golfsimulator, mat en net. Een primeur voor een jobbeurs! De resultaten waren voor beide partijen zeer positief: JP gray ontving significant meer e-mailadressen dan andere standhouders en Beats of Golf heeft veel mensen een eerste golfervaring kunnen schenken. 

Decathlon Pop-Up store

Samen met decathlon hebben we deze zomer een Golf Pop-up geopend in hartje Brussel. Op slechts 40 vierkante meter heeft Beats of Golf een golfshop gebouwd met een digitale driving range!

Decathlon Store Experience

Decathlon staat bekend voor zijn unieke winkelbeleving die gericht is op het testen van producten. Om deze producttest mogelijk te maken voor golf heeft Beats of Golf een digitale driving range geïnstalleerd in de winkels van Anderlecht, Bergen, Olen en Plochingen (Duitsland). 

Home Golf

Heel wat startende en ervaren golfers hebben de afgelopen maanden beroep gedaan op de diensten van Beats of Golf. Dankzij onze netten en de golfsimulator kunnen zij nu zorgeloos thuis trainen!

Logo Beats of Golf, start to golf, golf simulator, starten me golfen, simulator, the net return, golfcoach

BVBA BEATS OF GOLF SHOP

Leo Baekelandstraat 31

2650 Edegem

België

AXA IBAN BE96 7512 0891 5105

BTW BE 0684.569.976

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Onze partners:

download (3).png