A world of talent..

January 21, 2018

Na de levering van de container zijn we meteen van start gegaan. De binnenkant werd zwart geschilderd, wat niet eenvoudig was door de golvende structuur van de container. Jo en Joran maakten de klus eigenlijk best gezellig.! Vervolgens werden de openingen voor de drie afslagplaatsen gemaakt. Michiel Daemen verleende zijn expertise hiervoor opdat de stevigheid van de container niet verloren zou gaan. Toch een belangrijk element met het oog op het transporteren van onze mobiele driving range...

Deze week lassen we (lees: Michiel) de kaders in de openingen om volgende week de uitgeslepen stukken terug te plaatsen zodat deze een "luik" vormen. Zodra de container terug water- en winddicht is starten we de werken binnenin: plaatsen van elektriciteit, verlichting en verwarming, een nieuwe houten vloer, de grasmatten en tenslotte de bar. We streven er naar om eind februari de werken te beëindigen en de mobiele driving range samen met jullie te testen!

 

Voor de realisatie van ons project trachten we beroep te doen op de vele talenten binnen ons netwerk. We hebben de afgelopen weken enorm veel energie gehaald uit het vrijwilligerswerk van Jo, Joran, Tom, Lee en Michiel.  Mochten er zich nog handige Harry's en Harrietta’s geroepen voelen, dan ontvangen we jullie met open armen! We zoeken op dit moment iemand die ons kan helpen met de elektriciteit, meer bepaald advies met betrekking tot de zekeringkast en bedrading voor alle apparatuur. Ken je iemand of wil je ons helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter