If you start me up..

January 21, 2018

Het idee om een webshop op te richten kwam een beetje uit de lucht gevallen. Luk en ik hadden reeds de V.Z.W. Beats of Golf opgericht met als doelstelling de golfsport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Om deze droom te realiseren hebben we tijd en geld nodig. En hoe meer we van beiden hebben, hoe sneller we onze doelstelling zouden kunnen bereiken. 

Bij Decathlon hadden we het voorbije jaar de Skytrak golfsimulator en The Net Return gebruikt tijdens de wedstrijden van de Decathlon Golf Tour. Sterk overtuigd van de prijs/kwaliteit verhouding, geloofden we dat deze producten het antwoord konden bieden op ons geldvraagstuk. Home Golf is vandaag in België nog niet écht doogebroken, maar meer en meer golfers zien het nut in van thuis te oefenen om meer plezier te beleven op het golfterrein. Bovendien is zo'n simulator zelf ook écht fun, je kan jezelf challengen in een nearest-to-the-pin, een longest drive en zelfs virtueel golfen op de mooiste en meest uitdagende terreinen ter wereld. "Ok, let's do it"  besloten we en een paar uur later stond onze website online.

Nu, we zijn misschien wel snel overtuigd van onszelf, toch hadden we niet verwacht om er op 2 weken 2 te verkopen. Daarvoor willen we vooreerst Annick en vervolgens Walter en Nicole bedanken voor het vertrouwen in ons als start-up. Het was geweldig om met hen onze passie te delen en de eerste beats of golf ballen te slaan bij hen thuis. Zij werden, zonder het te weten, de eerste sponsors van onze  droom en gaven ons de nodige energie om door te gaan met de webshop en het project van onze dromen.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter