A world of talent..

Na de levering van de container zijn we meteen van start gegaan. De binnenkant werd zwart geschilderd, wat niet eenvoudig was door de golvende structuur van de container. Jo en Joran maakten de klus eigenlijk best gezellig.! Vervolgens werden de openingen voor de drie afslagplaatsen gemaakt. Michiel Daemen verleende zijn expertise hiervoor opdat de stevigheid van de container niet verloren zou gaan. Toch een belangrijk element met het oog op het transporteren van onze mobiele driving range...

Deze week lassen we (lees: Michiel) de kaders in de openingen om volgende week de uitgeslepen stukken terug te plaatsen zodat deze een "luik" vormen. Zodra de container terug water- en winddicht is starten we de werken binnenin: plaatsen van elektriciteit, verlichting en verwarming, een nieuwe houten vloer, de grasmatten en tenslotte de bar. We streven er naar om eind februari de werken te beëindigen en de mobiele driving range samen met jullie te testen!


Voor de realisatie van ons project trachten we beroep te doen op de vele talenten binnen ons netwerk. We hebben de afgelopen weken enorm veel energie gehaald uit het vrijwilligerswerk van Jo, Joran, Tom, Lee en Michiel. Mochten er zich nog handige Harry's en Harrietta’s geroepen voelen, dan ontvangen we jullie met open armen! We zoeken op dit moment iemand die ons kan helpen met de elektriciteit, meer bepaald advies met betrekking tot de zekeringkast en bedrading voor alle apparatuur. Ken je iemand of wil je ons helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen.


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

info@beatsofgolf.com

TEL. 0032485398873

ONZE PARTNERS

INDOOR GOLF ANTWERPEN

Noorderlaan 53 (boven DECATHLON)

Parking & ingang op +1

2030 Antwerpen

België

download (3).png

MAATSCHAPPELIJK ZETEL

BV BEATS OF GOLF SHOP

Leo Baekelandstraat 31

2650 Edegem

België

AXA IBAN BE96 7512 0891 5105

BTW BE 0684.569.976