Back it up like a dump truck..


Vandaag werd onze eerste container geleverd. Dat is meteen een mooi en groot pak onder de kerstboom. Toch scheelde het niet veel of we hadden de de chauffeur met container en al terug moeten sturen. Eind vorige week kregen we namelijk bericht dat we van onze initiële locatie voor plaatsing van de container moesten afzien. Annelies, mijn vrouw, stelde "zet die toch gewoon hier in onze voortuin, dan valt ge der niemand mee lastig". Dat was op zich geen slecht idee, alleen wist Annelies niet dat een "40 feet high cube container" niet in onze voortuin past. Nee, dat ging dus niet lukken, al hebben we overwogen de oprit op te breken. Het was hoog tijd om beroep te doen op ons netwerk.

Nog steeds sta ik versteld van de bereidwilligheid en hulpvaardigheid van de inwoners van Houwaart. Toen ik zondag op het scoutsterrein mijn oudste dochter trachtte te spotten tussen de vijftig bemodderde gezichten, deed ik mijn probleem uit de doeken aan de andere angstvallig-naar-de-juiste-koter-zoekende ouders. In enkele ogenblikken had ik een drietal opties. De mama van Lode liet me weten dat er nog wel plaats was op het aanpalende terrein van hun woning. Dit bleek het terrein van Jos Goethuys, waar de jagers hun clubhuis op hebben staan.

Met nog 5 dagen voor de levering van de container bracht ik een bezoek aan Jos. Ik legede hem ons project alsook het probleem voor. Hij nam me meteen mee naar het terrein en even later had hij al aangeduid waar we de container mochten plaatsen. Ik stond versteld. "Waarom zou ik moeilijk doen, als ik jullie zo eenvoudig kan helpen" stelde Jos. Er is hoop voor onze samenleving, want naast de wonderen is ook onvoorwaardelijke hulp de wereld nog niet uit!

We zijn Thomas en Maartje, alsook de jagers van Houwaart erg dankbaar om de overlast van de verbouwing enkele maanden te willen tolereren en ons bovendien te voorzien van de nodige nutsvoorzieningen.
Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

info@beatsofgolf.com

TEL. 0032485398873

ONZE PARTNERS

INDOOR GOLF ANTWERPEN

Noorderlaan 53 (boven DECATHLON)

Parking & ingang op +1

2030 Antwerpen

België

download (3).png

MAATSCHAPPELIJK ZETEL

BV BEATS OF GOLF SHOP

Leo Baekelandstraat 31

2650 Edegem

België

AXA IBAN BE96 7512 0891 5105

BTW BE 0684.569.976