The man of steel..Het is vrijdag, kwart over drie. Ik sta aan de schoolpoort te Houwaart, wachtend op het bevrijdend belsignaal. Ik ben nog tien minuten te vroeg en maak een praatje met Tom. "Uw container is geleverd" merkt hij op. Tom heeft een aannemersbedrijf, AVELGO, en staat altijd klaar met een helpende hand of goed advies. Ik profiteer even. "Ja, we kunnen er aan beginnen, al weten we eerlijk gezegd nog niet hoe eraan te beginnen". Uiteraard kent Tom iemand die ervaring heeft met het verbouwen van zeecontainers. Hij brengt me in contact met Michiel Daemen, zaakvoerder bij Krea-line, maar meer nog een ongelofelijk toffe gast met een enorme dosis creativiteit en ondernemingszin.

Enkele sms'en later staan we in de container, waar ik hem ons project uitleg alsook onze plannen om de container langs één kant open te slijpen. Ons project zag hij meteen zitten, onze plannen iets minder. Tom had niet gelogen, Michiel kent iets van containers en metaalconstructies af. Een half uur later heb ik een stappenplan voor het open slijpen en lassen, een lijst met te bestellen metaal, en een nieuwe afspraak om met de werken te starten. Michiel blijkt bovendien een ware staalkunstenaar te zijn. Bezoek zeker eens zijn realisaties op http://www.ooh.be.

Nu komt het vervelende moment, dacht ik bij mezelf, want we hebben slechts een beperkt budget en bij mijn weten horen de lassers tot de categorie "knelpuntberoepen". Dat wordt hier een kostelijke zaak. "Michiel, wat de vergoeding betreft.." ik schraap even mijn keel "wel euhm...". Michiel valt me in de rede "Tom vertelde me al dat jullie in start-up modus zitten. Ik vind het een cool project wil jullie er zeker mee op weg helpen". Nederig en dankbaar zijn we omdat we op zoveel onvoorwaardelijk talent mogen rekenen.

Bedankt voor alle hulp Michiel, vanaf heden ben jij voor ons de man van staal!


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT

info@beatsofgolf.com

TEL. 0032485398873

ONZE PARTNERS

INDOOR GOLF ANTWERPEN

Noorderlaan 53 (boven DECATHLON)

Parking & ingang op +1

2030 Antwerpen

België

download (3).png

MAATSCHAPPELIJK ZETEL

BV BEATS OF GOLF SHOP

Leo Baekelandstraat 31

2650 Edegem

België

AXA IBAN BE96 7512 0891 5105

BTW BE 0684.569.976