top of page

Jouw beursstand, 10 keer meer succes!

Op zoek naar een échte golf ervaring op jouw locatie, beurs, event? Wij ontwikkelden een mobiele golfstudio die een echte Beats of Golf ervaring creëert: digitaal golfen met projectie aan de hand van een top simulator! Onze opstelling meet 5 bij 5m en 3 meter hoog. Je kan deze huren voor 1 dag of meerdere dagen. Wij zorgen naast het materiaal ook voor begeleiding tijdens het evenement.

Wij stelden vast dat de combinatie van licht (projectie) en geluid (golfslag) voor 10 keer meer traffic zorgt op jouw beursstand. Benieuwd naar meer?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Mobiele Driving Range

Het uithangbord van Beats of Golf is de mobiele driving range. Deze 40 voet container werd omgebouwd tot een digitale driving range. De container bevat drie afslagplaatsen, een bar en een muziekinstallatie. De Skytrak golfsimulator geeft je baltraject weer op de digitale schermen. Heb je zin om op een echt golfterrein te spelen? Geen probleem! Onze computers bevatten applicaties om digitaal een wedstrijdje golf te spelen op de mooiste golfterreinen ter wereld!

 

HUUR

Onze mobiele driving range kan op een locatie naar keuze ingezet worden. 

Huurprijs (excl. BTW):

  • Eerste dag: 2.500 euro (incl. levering, in werking stellen en introductie golf)

  • Elke volgende dag: 500 euro

  • Coach: 50 euro/uur

  • Barman: 50 euro/uur

KLEINERE OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar een unieke ervaring voor op jouw event maar heeft u niet zoveel ruimte op uw stand? Naast onze golfcontainer kunnen wij ook een kleinere tijdelijke golfsetup bouwen. Wil je jouw bezoekers een leuke digitale golfwedstrijd laten spelen? We werken graag een voorstel uit dat voldoet aan jouw specifieke wensen! Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Wenst u een reservatie te maken of heeft u nog bijkomende wensen, neem dan even contact met ons op en we maken voor u een offerte op maat.

info@beatsofgolf.com

0485398873 (Luk)

0477859537 (Christophe)

bottom of page