top of page

Beats of Golf
Op jouw event!

Golfevents, golfen op event, golfstudio, golfsimulator, containercup, container cup, golfstudio, golfnet, golfmat

Beats of Golf heeft meerdere oplossingen om golf mogelijk te maken op externe locaties. Onze systemen kunnen met begeleiding gehuurd worden voor 1 of meerdere dagen! Op zoek naar een leuke eyecatcher op jouw beursstand, trouwfeest of event? Dan ben je bij Beats of Golf aan het juiste adres!

CONTAINERCUP SETUP

Onze kleinste setup meet 2,20 m breedt & hoog. Je hebt een totale grondoppervlakte nodig van 3 op 4m om veilig te kunnen golfen. Deze setup wordt gecombineerd met een Skytrak golfsimulator. Zoek jij een echte Container Cup ervaring? Dan is deze setup ideaal!

SMALL SETUP

Onze kleinste setup met projectie! Het resultaat van je slag wordt op het doek voor de speler geprojecteerd. Je hebt een totale grondoppervlakte nodig van 3 op 4m om veilig te kunnen golfen. Deze setup meet 2,60m hoog en 2,40m breed en wordt gecombineerd met een Skytrak golfsimulator. 

MOBIELE GOLFSTUDIO

Onze mobiele golfstudio meet 4 op 5 meter en is een exacte copy van wat je bij Beats of Golf in onze indoor golfclub kan vinden. Je hebt minimum 3,5m hoogte nodig om deze te kunnen plaatsen. In deze setup is alles mogelijk, van golfcoaching tot het spelen van de mooiste terreinen ter wereld!

BEAST OF GOLF

Huur onze volledig omgebouwde Beats of Golf container met bar, muziekinstallatie en driving range voor jouw outdoor event. Om de container te kunnen plaatsen heb je 15m breed en 5m diep nodig. De container kan alleen buiten geplaatst worden. Er kunnen 3 golfers tegelijkertijd golfen. De slag wordt weergegeven op een scherm dat naast  de speler hangt.

CUSTOM MADE BOX

Ben je op zoek naar een exclusieve premium oplossing dan halen. wij graag onze skills boven! Onze standenbouwers kunnen ook een exclusieve opstelling op maat bouwen. Dit hebben we in het verleden al meermaals voor grotere events gedaan. Contacteer ons voor jouw specifiek project!

bottom of page