top of page

wij maken jouw home golf studio op maat

Voor elk budget                Test gratis & vergelijk golf simulators                Maatwerk                Deskundig advies                Expertise                Professionele installatie

Swing thuis als een pro

Je eigen Golf Simulator thuis? Beats of Golf helpt je bij het kiezen van de juiste golfsimulator voor jou.

 

Beats of Golf is dé expert in digitaal golfen met de allerbeste technologie voor jouw virtuele golfstudio. Maatwerk is onze norm, en geen wens is te gek. We denken graag met je mee. We helpen je bij het kiezen van de juiste golfsimulator. Heb je vragen of twijfels? Aarzel niet om ons te bellen of test en vergelijk gratis verschillende simulators in onze Indoor Golf Club te Antwerpen. Ontdek vrijblijvend.

De weg naar jouw golfstudio

 • 1. Test & vergelijk gratis golf simulators
  Welke Golf Simulator past bij jou? ​ Het internet biedt talloze opties, maar om te begrijpen welke het beste bij jou past, nodigen we je uit voor een vrijblijvend bezoek aan Beats of Golf, de grootste indoor golfclub in België, gelegen op Noorderlaan 53, 2030 Antwerpen. Onze indoor golfclub bevat 6 golfboxen (studio's) die we volledig zelf gebouwd hebben en zijn ingericht met de modernste golfsimulatoren (Trackman, Uneekor, Skytrak, Flightscope). Wij hebben na jarenlang testen en vergelijken een keuze gemaakt uit het brede gamma aan simulatoren. Wij delen graag onze ervaring en bekijken samen welke simulator beantwoordt aan je financiële en sportieve behoefte!
 • 2. Afmetingen & ruimte voor jouw golf simulator
  Beschik je over een ruimte van minstens 3 meter breed, 4 meter diep en 3 meter hoog? Wij transformeren jouw ruimte graag tot jouw golfparadijs. Nadat je onze diverse simulatoren hebt uitgetest en je keuze hebt gemaakt, plannen we een vrijblijvend locatie bezoek.
 • 3. Creatie op maat
  Heb je een schuin dak, schuine muren of geen binnenruimte? Geen zorgen! We hebben voor verschillende klanten houten structuren in hun tuin geplaatst, volledig ingericht als golfstudio. We komen op jouw locatie, bekijken de ruimte en bespreken de mogelijkheden. We zijn er om mee te denken. Heb je vragen of twijfels? Bel ons gerust of kom vrijblijvend langs.
 • 4. Budget: hoeveel kost een een golf studio thuis?
  Thuis golfen kan al vanaf +/- 3000 Euro: je kan kiezen voor een net, mat en standaard simulator zoals de SKYTRAK 2 of de MEVO+. Voor een basis golfstudio met een mobiele golfsimulator zoals Skytrak of Flightscope, met een impactscherm, kunstgras, projector, start het budget vanaf €10.000. Als je echter gaat voor een complete binnenoplossing zoals de QED van Uneekor, ligt het budget rond €15.000. Voor een gedetailleerde budgetraming, hebben we de exacte afmetingen van jouw studio nodig. Wij komen op jouw locatie, bespreken praktische details zoals schermgrootte en randapparatuur. Nadien stellen we een eerste prijsindicatie op, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten.
 • 5. Professionele installatie
  Nadat we een voorafbetaling van 50% hebben ontvangen, plannen we de installatie in onze agenda. We streven ernaar om jouw studio zo snel mogelijk te realiseren, met een geschatte wachttijd van slechts 2- 3 weken tussen validatie en installatie. Op de eerste installatiedag plaatsen we de structuur en het gras van jouw thuisgolfstudio. We bespreken vervolgens de laatste afwerkingsdetails en zorgen ervoor dat deze materialen op maat worden gemaakt en ongeveer een week later worden geïnstalleerd. Uiteraard geven we graag een demo zodat je in "no time" de mooiste terreinen kan spelen.
 • 6. Meer mogelijkheden
  Wij plaatsen niet alleen studio's in bestaande gebouwen, maar bieden ook kant-en-klare oplossingen voor degenen met onvoldoende binnenhoogte. Laat geen enkele beperking je droom in de weg staan. Bij Beats of Golf maken we op maat gemaakte golf studio's mogelijk voor iedereen. Bij ons is maatwerk de norm, alles is mogelijk. We zijn er om mee te denken. Heb je vragen of twijfels? Bel ons gerust of kom vrijblijvend langs.

jouw golfroom bevat:

elementen

Impact scherm

Het scherm is een van de belangrijkste elementen uit jouw studio: het vangt niet alleen de bal op maar je projecteert er ook het beeld op. Wij voorzien een scherm dat uit drie lagen bestaat. Hierdoor wordt de bal mooi opgevangen en blijft het geluid bij impact beperkt. Het scherm heeft zeer fijne naden waardoor je een mooi beeld krijgt.

kunstgras

Bestaat minimaal uit putting gras met een afslagmat ingewerkt. Wij voorzien ook rough (langer kunstgras) rond de studio zodat de bal nooit van de mat rolt en het geeft ook een prachtig en natuurlijk effect.

golfsimulator

Trackman, Uneekor, Skytrak, Flightscope: test ze gratis op onze indoor golf club in Antwerpen.

projector

Onze 4K DLP Projector zorgt voor een prachtig beeld.  

PS: je kan jouw home golf studio ook omtoveren tot een home cinema

gaming pc

Die aan de vereisten moet voldoen om de golfsimulatie software te kunnen gebruiken.

afwerking rond scherm

Om ballen die "geshanked" worden of heel hoge ballen op te vangen.

software

Om terreinen te kunnen spelen

realisaties

realisaties

test de golfsimulators gratis in onze indoor golf club:

test.jpg
deskundig advies HP.jpg

experts in digitaal golfen

In 2019 werd Beats of Golf opgericht met een duidelijke en ambitieuze doelstelling: "een leuke golfervaring toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen". De slogan Driving Dreams werd niet zomaar gekozen. Na vijf jaar ervaring in het bouwen van Home Golf Studio's delen we graag onze tips en tricks aan alle golfers die ook van een eigen golfstudio durven dromen.

Onze klantenservice, zowel vóór als ná verkoop, dragen we erg hoog in het vaandel. We bouwden reeds meer dan 100 home golf studio's waarvan we voor de helft werden aangeraden door eerdere klanten.

De oprichters van Beats Of Golf, zijnde Luk De Meester en Christophe Pape, bouwden hun ervaring op bij Decathlon. Luk als communicatie directeur en Christophe als commercieel directeur voor de Golfsport. Dit maakt van ons een complementair team wat tot het succes van Beats of Golf heeft geleid.

ervaring

test gratis 
& vergelijk golfsimulators

Neem contact op

Contact home golf
bottom of page