Logo Beats of Golf, start to golf, golf simulator, starten me golfen, simulator, the net return, golfcoach

BVBA BEATS OF GOLF SHOP

Leo Baekelandstraat 31

2650 Edegem

België

AXA IBAN BE96 7512 0891 5105

BTW BE 0684.569.976

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Onze partners:

download (3).png

"Een unieke golfervaring toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen"

WAAR GOLF JIJ DEZE WINTER?

Speel dankzij onze home installaties op meer dan 150 000 terreinen wereldwijd! Golfen tijdens de wintermaanden is nog nooit zo leuk  geweest. In 2020 zal je voor het eerst na de wintermaanden met een lagere handicap op de club verschijnen 🏌️‍♂️

PRODUCT IN DE KIJKER

SKYTRAK GOLF SIMULATOR

5 stars skytrak home golf system

"Een kwalitatieve golfsimulator tegen een betaalbare prijs. Heerlijk om thuis te trainen en zelfs mee te nemen naar de driving range. Eindelijk beschikbaar in Belgie!! "

Thomas P. (34 jaar, Eernegem)

Skytrak, golf simulator, home golf, Beats of Golf, shop, buy, lowest price

€2,195.00

TOEGANKELIJK

Golf is een prachtige sport die steeds meer mensen aanspreekt. Jammer genoeg blijft het aantal golfers in België beperkt. Beats of Golf wil graag bestaande barrières opheffen. Om dit te realiseren bieden we volgende diensten aan:

MOBIELE DRIVING RANGE (EVENTS)

Beatsof Golf Container

Beats of Golf heeft een 40FT zeecontainer omgebouwd tot een​ mobiele driving range. In de container bevinden zich 3 afslagplaatsen waar je kan genieten van een unieke digitale golfervaring! Om onze naam waar te maken hebben we de container ook voorzien van een bar en een uitstekende muziekinstallatie. We verhuren onze container voor allerlei type events. Haal jij deze eyecatcher in huis?

HOME GOLF SYSTEMS

Beatsof Golf Home Golf System

In een digitaliserende wereld willen we België ook kennis laten maken met een digitale golfervaring. Beats of Golf heeft een ruim assortiment van producten die je vanaf nu ook thuis een ongelofelijke golfervaring kunnen bieden. Speel jij ook deze winter golf in de beste omstandigheden?

BUSINESS GOLF

Beat of Golf Event

Ben je op zoek naar een unieke golfervaring voor je club, winkel of bedrijf? Beats of Golf bouwt een mobiele driving range op maat van jouw locatie! Laat je leden, klanten en medewerkers genieten van deze prachtige sport.