top of page

FAQs

You asked, we answered

Heb jij een specifieke vraag omtrent HOME GOLF? Stel ze ons en ons team van experten zal je asap trachten verder te helpen. Bekijk hieronder alvast de meest voorkomende vragen omtrent home golf!

Golfstudio met golfsimulator, home golf, trackman, skytrak, uneekor, flightscope

Welke ruimte moet ik voorzien om thuis te kunnen golfen?

Heb jij thuis een ruimte van drie op vier meter met 3 meter plafondhoogte? Goed nieuws, dan heb je voldoende ruimte in huis om op de mooiste golfbanen ter wereld te golfen!Beschik je niet over deze hoogte? Geen nood, wij kunnen ook buitenstructuren plaatsen. Contacteer ons gerust voor extra info. 

Golfstudio met golfsimulator, home golf, trackman, skytrak, uneekor, flightscope

Over welk budget praten we om thuis te kunnen golfen?

Thuis golfen kan al vanaf +/- 3000 Euro: je kan kiezen voor een net, mat en standaard simulator zoals de SKYTRAK 2 of de MEVO+. Wil je graag een volledige oplossingg met projectie? Reken dan op een budget vanaf 15000 Euro. Vermits wij 100% maatwerk leveren kunnen wij alle projecten tot in de kleinste details realiseren.

Golfstudio met golfsimulator, home golf, trackman, skytrak, uneekor, flightscope

Welke simulators bieden jullie aan?

Beats of Golf biedt alle simulators aan die wij uitvoerig getest en goedgekeurd hebben. Ons aanbod is breed maar niet oneindig. Wij trachten zo goed mogelijk te beantwoorden aan de behoeften van onze klant. Hier hebben wij geen extreem breed aanbod voor nodig maar vooral een goed gebalanceerd en getest aanbod. Al onze simulatoren kan je testen op onze indoor golf club in Antwerpen. Heb je achteraf een probleem? Wij blijven beschikbaar!

bottom of page