top of page
BOG_2022-07-11_44.jpg

WELKOM IN JOUW 
GOLF STUDIO!

WIJ CREËREN JOUW OP MAAT GEMAAKT GOLF STUDIO

HOME GOLF

Ontdek alles wat je moet weten!

Swing Thuis Als Een Pro met een Op Maat Gemaakte Golfstudio - en het is betaalbaarder dan je denkt! Beats of Golf is dé expert in digitaal golfen met de allerbeste technologie. Maatwerk is onze norm, en geen wens is te gek. We denken graag met je mee. Heb je
vragen of twijfels? Aarzel niet om ons te bellen of vrijblijvend langs te komen in onze IndoorGolf Club te Antwerpen.

ONS STAPPENPLAN

STAP 1: TEST GRATIS IN ONZE INDOOR GOLFCLUB

Benieuwd naar golf simulators? Het internet biedt talloze opties, maar om te begrijpen welke het beste bij jou past, nodigen we je uit voor een vrijblijvend bezoek aan Beats of Golf, de grootste indoor golfclub in België, gelegen op Noorderlaan 53, 2030 Antwerpen. Onze indoor golfclub bevat 6 golfboxen (studio's) die we volledig zelf gebouwd hebben en zijn ingericht met de modernste golfsimulatoren (Trackman, Uneekor, Skytrak, Flightscope). Wij hebben na jarenlang testen en vergelijken een keuze gemaakt uit het brede gamma aan simulatoren. Wij delen graag onze ervaring en bekijken samen welke simulator beantwoordt aan je financiële en sportieve behoefte!

STAP 2: ONTDEK JOUW RUIMTE

Beschik je over een ruimte van minstens 3 meter breed, 4 meter diep en 3 meter hoog? Wij transformeren jouw ruimte graag tot jouw golfparadijs. Nadat je onze diverse simulatoren hebt uitgetest en je keuze hebt gemaakt, plannen we een vrijblijvend locatie bezoek.

Heb je geen binnenruimte? Geen zorgen! We hebben voor verschillende klanten houten structuren in hun tuin geplaatst, volledig ingericht als golfstudio. Om je budget echt in detail te kunnen inschatten hebben we de exacte afmetingen van jouw studio nodig. 

STAP 4: BUITEN DE LIJNTJES

STAP 5:  DE ELEMENTEN VAN EEN GOLF STUDIO

● Impact scherm: Het scherm is een van de belangrijkste elementen uit jouw studio: het vangt niet alleen de bal op maar je projecteert er ook het beeld op. Wij voorzien een scherm dat uit drie lagen bestaat. Hierdoor wordt de bal mooi opgevangen en blijft het geluid bij impact beperkt. Het scherm heeft zeer fijne naden waardoor je een mooi beeld krijgt.
● Kunstgras: bestaat minimaal uit putting gras met een afslagmat ingewerkt. Wij voorzien ook rough (langer kunstgras) rond de studio zodat de bal nooit van de mat rolt en het geeft ook een prachtig en natuurlijk effect.
● Golfsimulator: uitleg over de verschillende simulators → test ze gratis op onze indoor golf club in Antwerpen.
● Projector
● Gaming PC: die aan de vereisten moet voldoen om de golfsimulatie software te kunnen gebruiken
● Afwerking rond scherm: om ballen die "geshanked" worden of heel hoge ballen op te vangen.
● Software om terreinen te kunnen spelen.

Wij meten jouw beoogde locatie volledig op en bespreken praktische details zoals schermgrootte en randapparatuur. Met deze informatie stellen we een eerste prijsindicatie op, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten van jouw golfstudio.

STAP 3: CREATIE OP MAAT

STAP 6:  PAS JE BUDGET AAN

Voor een basis golfstudio met een mobiele golfsimulator zoals Skytrak of Flightscope, start het budget vanaf €10.000. Als je echter gaat voor een complete binnenoplossing zoals de QED van Uneekor, ligt het budget rond €15.000. Voor een gedetailleerde budgetraming hebben we de exacte afmetingen van jouw studio nodig. Bij ons is maatwerk de norm, alles is mogelijk. We zijn er om mee te denken. Heb je vragen of twijfels? Bel ons gerust of kom vrijblijvend langs. We staan voor je klaar.

STAP 7:  VLEKKELOZE INSTALLATIE

Nadat we een voorafbetaling van 50% hebben ontvangen, plannen we de installatie in onze agenda. We streven ernaar om jouw studio zo snel mogelijk te realiseren, met een geschatte wachttijd van slechts 2- 3 weken tussen validatie en installatie. Op de eerste installatiedag plaatsen we de structuur en het gras van jouw thuisgolfstudio. We bespreken vervolgens de laatste afwerkingsdetails en zorgen ervoor dat deze materialen op maat worden gemaakt en ongeveer een week later worden geïnstalleerd. Uiteraard geven we graag een demo zodat je in "no time" de mooiste terreinen kan spelen.

STAP 8:  MEER MOGELIJKHEDEN

Wij plaatsen niet alleen studio's in bestaande gebouwen, maar bieden ook kant-en-klare oplossingen voor degenen met onvoldoende binnenhoogte. Laat geen enkele beperking je droom in de weg staan. Bij Beats of Golf maken we op maat gemaakte golf studio's mogelijk voor iedereen. Bij ons is maatwerk de norm, alles is mogelijk. We zijn er om mee te denken. Heb je vragen of twijfels? Bel ons gerust of kom vrijblijvend langs. We staan voor je klaar.

Mail ons vrijblijvend

voor meer info

Bel ons vrijblijvend

voor meer info

TEST GRATIS

Beats of Golf Antwerpen

Noorderlaan 53
2030 Antwerpen

  • Instagram

Ontdek nog meer realisaties op onze instagram pagina

bottom of page