top of page

HOME GOLF

Ontdek alles wat je moet weten!

Beats of Golf is dé referentie in België wat betreft indoor golfen. Wij bieden oplossingen op maat om nog meer te genieten van je favoriete sport. Ontdek onze Home Golf Studio's, volledig naar jouw wensen, op maat gemaakt! 

Heb je een ruimte van minstens 3 meter breed, 4 meter diep en 3 meter hoog? Dan kunnen wij deze ruimte omtoveren tot jouw golfparadijs. Hieronder geven we je graag wat meer info over onze golfstudio's.

Golfstudio met golfsimulator, home golf, trackman, skytrak, uneekor, flightscope

ONS STAPPENPLAN

HOE GA JE VAN START?

Je hebt op het internet waarschijnlijk wel al eens naar golfsimulators gezocht? Dan heb je kunnen vaststellen dat er tal van producten bestaan! Om echt te weten welk product aan jouw behoeften voldoet kan je de golfsimulatoren best eens uittesten. Daarom nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan Beats of Golf, de grootste indoor golfclub van België! (Noorderlaan 53, 2030 Antwerpen).

 

Onze indoor golfclub bevat 5 golfboxen (studio's) die we volledig zelf gebouwd hebben en zijn  ingericht met de modernste golfsimulatoren (Trackman, Uneekor, Skytrak, Flightscope). Wij hebben na jarenlang testen en vergelijken een keuze gemaakt uit het brede gamma aan simulatoren. Wij delen graag onze ervaring en bekijken samen welke simulator beantwoordt aan je financiële en sportieve behoefte!

BENODIGDE RUIMTE

Heb je een ruimte van minstens 3 meter breed, 4 meter diep en 3 meter hoog? Dan kunnen wij deze ruimte omtoveren tot jouw golfparadijs. Wanneer je bij ons de verschillende simulatoren hebt getest en weet welke bij jou past, maken we een afspraak om eens op locatie te komen kijken.

 

Wij meten de locatie die jij in gedachten hebt voor je eigen golf studio volledig op en bespreken praktische zaken zoals afwerking, grootte van het scherm, soort randapparatuur etc. Met deze informatie, maken wij een eerste prijsindicatie. Deze eerste prijsindicatie geeft je een totaalbeeld van hoeveel jouw golfstudio moet kosten. 

Beschikt u binnen niet over een geschikte ruimte en wil je jouw golfdroom niet opgeven? Geen nood, wij hebben bij een aantal van onze klanten een houtstructuur geplaatst in de tuin die we volledig inrichten als golfstudio.

 

Zie je het nog groter en wil je naast het plaatsen van een indoor golf studio ook graag een buitengreen met bunker? Ook hierbij helpen je graag verder. Wij beschikken over een netwerk van experts die je tuin omtoveren tot een prachtige golf locatie! 

DE GOLFSTUDIO ONTLEED

Een standaard golfstudio bestaat uit volgende elementen:

 • De structuur waarin wij het impactscreen spannen. Het scherm is een van de belangrijkste elementen uit jouw studio: het vangt niet alleen de bal op maar je projecteert er ook het beeld op. Wij voorzien een scherm dat uit drie lagen bestaat. Hierdoor wordt de bal mooi opgevangen en blijft het geluid bij impact beperkt. Het scherm heeft zeer fijne naden waardoor je een mooi beeld krijgt

 • Kunstgras: bestaat minimaal uit putting gras met een afslagmat ingewerkt. Wij voorzien ook rough (langer kunstgras) rond de studio zodat de bal nooit van de mat rolt en het geeft ook een prachtig en natuurlijk effect. 

 • Golfsimulator

 • Projector

 • Gaming PC: die aan de vereisten moet voldoen om de golfsimulatie software te kunnen gebruiken

 • Afwerking rond scherm om ballen die "geshanked" worden of heel hoge ballen op te vangen.

 • Software om terreinen te kunnen spelen

BUDGET

Een basis golfstudio met mobiele golfsimulator zoals Skytrak of Flightscope start vanaf 10 000 Euro excl. BTW. Kies je voor een echte indoor oplossing zoals de QED van Uneekor, dan kan je uitgaan van een budget vanaf 15 000 Euro excl. BTW.

 

Om je budget echt in detail te kunnen inschatten hebben we de exacte afmetingen van jouw studio nodig. 

INSTALLATIE

Van zodra wij een voorafbetaling van 50% ontvangen, plannen wij de installatie in onze agenda. Wij proberen jouw studio steeds zo snel als mogelijk te realiseren. Je mag uitgaan van een wachttijd van slechts 3 weken tussen validatie en installatie moment.

Op de eerste installatie dag plaatsen we de structuur en het gras van jouw home golf studio. Wanneer deze structuur staat, bespreken we een laatste keer de afwerking. Deze materialen worden dan op maat gemaakt en ongeveer een week nadien geplaatst. 

 

We geven uiteraard ook graag een demo zodat je in "no time" de mooiste terreinen kan spelen. 

BIJGEBOUWEN

Wij plaatsen niet enkel studio's in bestaande gebouwen maar zorgen ook voor kant en klare oplossingen voor mensen die binnen onvoldoende hoogte hebben​.

Get in Touch

0477 85 95 37

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
bottom of page